Riool laten ontstoppen in IJsselstein?

Is uw riool verstopt? Schakelt u dan de hulp in van een professional voor het ontstoppen van uw riool. J.G. Riooltechniek is de expert voor een verstopping in uw riolering in IJsselstein en omgeving. Niets is immers zo vervelend als een verstopt riool, helemaal als u belangrijk relaties op uw werk heeft uitgenodigd, of als u vrienden of familie over de vloer heeft. Is uw riool verstopt? Wij ontstoppen uw riool snel en vakkundig voor u.

Hoe gaat ontstoppen van het riool in zijn werk?

Wij ontstoppen in de regio IJsselstein rioolbuizen met een diameter van 30 tot 2000 mm. Het ontstoppen van een riool wordt machinaal gedaan door middel van een veer of onder hoge druk. Afhankelijk van de aard en de locatie van de verstopping kiezen we voor de juiste manier van rioolreiniging. Is uw riool dichtgeslibd door bijvoorbeeld vet- of kalkresten die mee zijn gekomen met het afvalwater? In dat geval is mechanisch reinigen de beste optie. In de meeste gevallen wordt een verstopping echter veroorzaakt door een blokkade, die wij voor u kunnen verhelpen door middel van hoge druk. Als het probleem niet direct gevonden kan worden, kunnen we door middel van camera’s in uw riool kijken waar het probleem zich precies bevindt en wat de oorzaak is. Vervolgens kunnen we op deskundige wijze uw riool ontstoppen. Voor alles is een passende oplossing!

Woont u in IJsselstein of omgeving en heeft u last van een verstopte riolering? Laat uw riool dan ontstoppen door onze vakkundige medewerkers. Bij ons bedrijf bent u verzekerd van snelle en adequate hulp! U maakt snel een afspraak met ons in de regio IJsselstein. Neemt u contact met ons op!